Alexpress - Internationaal Koeriersbedrijf
Referenties

Zekerheid van vertrek tot aankomst

Referenties

Mede dankzij de inzet van Alex en zijn team hebben wij op 28 Februari 2014 een uitstekende volgauto beschikbaar gehad voor onze BATON challenge. Alex heeft zichzelf en een auto beschikbaar gemaakt om deel te nemen aan onze challenge, een route uit te zetten en op die wijze een vitaal onderdeel te zijn van het succes van de KN BU TECH Baton Challenge.
Alexpress is een betrouwbare partner die ons altijd van dienst is en meedenkt over passende oplossingen. Alex, vanuit ons als Kuehne + Nagel Born wil ik je danken voor je inzet en het belangeloos beschikbaar stellen van de auto en natuurlijk jouw tijd. Het was mede dankzij jou een doorslaand succes.

Sander Bruijstens – Customer Service Manager Kuehne + Nagel B.V. Born

Mede dankzij jullie service hebben we de design award (wederom) in de wacht gesleept voor onze innovatieve wandtegelcollectie.
Het betrof de zending van 24/1/13 naar Mülheim a/d Ruhr.

Frank Cox - Koninklijke Mosa BV Maastricht

Namens stichting "Make a Wish" hartelijk dank voor jullie medewerking aan de wensvervulling van Senna. Zonder jullie hulp had ik zijn rolstoel echt niet vervoerd gekregen. Een speciaal dankjewel voor jullie lieve en attente chauffeur die ervoor gezorgd heeft dat de rolstoel van Senna ongedeerd heen en weer gereden werd. Senna en zijn moeder hebben twee fijne dagen gehad. Graag tot een volgende keer!

Petra van Geemert - Wensvervuller Limburg

Jullie zijn de beste !!!  En ja dat meen ik echt :) - CEVA Freight Holland BV

Frans van Lieshout Supervisor Medtronic Operations NL & DE

Een betrouwbare partner en vooral snelle service! Je krijgt wat er beloofd wordt.

Jack Waayen - Mailserviceonline, Sittard

Alex was een fijne collega en ik vind het geweldig hoe hij Alexpress heeft opgebouwd in relatief korte tijd. Hij moet er hard voor gewerkt hebben. Alexpress heeft meerdere (spoed)transporten voor Leco  Europe bv,  gedaan en deze transporten zijn heel goed afgehandeld.’

Marcel Martinussen - Leco Europe bv, Geleen

Contact

Adres:

Telefoon:
E-mail:

Kampstraat 70
6163 HG Geleen
0031 (0) 46-4752384
info at alexpress dot nl

Aangesloten bij

Laatste nieuws

Laatste nieuws - Alexpress viert  het 15-jarig bestaan!

Alexpress viert het 15-jarig bestaan!

09-07-2019

Gestart in 2004 als klein bedrijfje inspelend op de behoeft van uit markt: “nu! een auto voor vervoer van spoedzendingen binnen...

Lees verder >>