Alexpress - Internationaal Koeriersbedrijf

Zekerheid van vertrek tot aankomst

Alexpress Actueel

Alexpress viert  het 15-jarig bestaan!

Alexpress viert het 15-jarig bestaan!

09-07-2019

Gestart in 2004 als klein bedrijfje inspelend op de behoeft van uit markt: “nu! een auto voor vervoer van spoedzendingen binnen Europa”.

Oprichter Alex van den Tillaart, bogende op een ruime ervaring in de logistiek, wist precies hoe dit gat in de markt in te vullen en te gebruiken.
Gesteund door zijn levenspartner, die hem met raad en daad bijstond, maakte het bedrijf een stormachtige groei door!

Vandaag de dag is Alexpress een geduchte speler op de markt. Het specialisme en de toewijding zorgde ervoor dat het wagenpark groeide (gestart met 2 auto’s, nu staat nummer 50 er aan te komen) en de locatie moest worden vergroot (van woonhuis, tot de verhuizing in 2009 naar een fraai pand op bedrijventerrein Kampstraat in Geleen ).

Alexpress telt inmiddels zo’n vijftiental medewerkers die pakketten en vrachten tot 1500 kilo vervoeren tot in alle uithoeken van Europa., van Bulgarije tot Ierland, van Scandinavië tot Griekenland.
En de groei is er nog niet uit!

 

Goederen aanname en MICRO opslag

Goederen aanname en MICRO opslag

07-06-2019

Bent u een kleine zelfstandig ondernemer of vertegenwoordiger en moet u soms thuis blijven wachten tot uw goederen bezorgd worden of huurt u een garagebox voor opslag?

Klagen de buren als er weer een grote vrachtwagen de straat in komt rijden of heeft de gemeente een verbod voor vrachtwagens in uw straat opgelegd?

Internationaal koeriersbedrijf ALEXPRESS biedt nu ook de mogelijkheid om uw goederen aan te nemen en tijdelijk op te slaan zodat u kunt aangeven wanneer en op welk tijdstip het u schikt om de goederen op te halen of bezorgd te krijgen. Wij kunnen uw goederen ook voor korte of langere tijd opslaan.

MICRO op en overslag

Heeft u behoefte aan op- en overslag in zo'n kleine hoeveelheid dat de grotere logistieke bedrijven er geen interesse in hebben , neem contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden.

Alexpress vervoert ook kunst

Alexpress vervoert ook kunst

04-12-2018

Kunst vervoeren is niet zo maar iets!
Wanneer kunst vervoerd moet worden is een op maat gemaakte verpakking van groot belang.
Kunst heeft vaak een grote waarde, daarom is het noodzakelijk om de auto's met 2 personen te bemannen en nooit alleen te laten.
Alexpress werkt daarom samen met gecertificeerde mensen die hun sporen in het transport van kunst ruimschoots verdiend hebben, Piet en Suus Wildeboer.

Kortom, ook transport van kunst is bij Alexpress in goede handen!

Artikel in L1 Zaken:

Artikel in L1 Zaken: "Nieuwe loods voor Geleens koeriersbedrijf"

03-03-2017

Het Internationaal Koeriersbedrijf ALEXPRESS in Geleen neemt een nieuwe loods in gebruik.

Daardoor kan het zijn service uitbreiden, zoals door micro-opslag van goederen die rechtstreeks, 24/7, afgeroepen kunnen worden door klanten die zelf alleen geopend zijn tijdens kantooruren.
 
ALEXPRESS staat inmiddels al meer dan 12 jaar bekend als betrouwbare partner voor ad hoc-vervoer naar bijvoorbeeld ziekenhuizen, havens, vliegvelden en industrie door heel Europa.
 
Ook is het bedrijf in het bezit van ACN-passen om probleemloos op Schiphol te kunnen aanleveren.

Fundamenten nieuwe loods gelegd

Fundamenten nieuwe loods gelegd

20-01-2017

De fundamenten vvor onze nieuwe loods zijn gelegd. Alle voorbereidingen voor de opbouw van de loods zijn inmiddels afgerond, zodat met de bouw van de loods kan worden begonnen.

Deze nieuwe loods geeft ons de mogelijkheden voor meer opslag en overslag.

 Nieuwe handige zeilwagen

Nieuwe handige zeilwagen

28-02-2016

Nieuwe aanwinst voor Alexpress: Iveco zeilwagen laadbaar aan de zijkant

Met de aanschaf van deze zeer praktische auto kunnen wij onze klanten nog meer mogelijkheden bieden.

De zeilwagen heeft een laadvermogen van 1000 kg en de ruime afmetingen van 4.12 x 2.20 x 2.24 LxBxH nuttige laadhoogte.

En niet te vergeten het grote pluspunt dat de wagen laadbaar is aan de zijkant. Het zeil aan de zijkant kan in een handomdraai worden weggeschoven.

Alexpress sponsor van de Baton Challenge

Alexpress sponsor van de Baton Challenge

01-03-2014

Alexpress heeft als sponsoring een volgauto met bestuurder ingezet tijdens de BATON Challenge van Kuehne+Nagel op 28 februari 2014.

Vanuit Kuehne en Nagel is een wereldwijd project opgestart waarin ze de maatschappelijke verantwoordelijkheid in- en extern willen versterken en promoten. Dat project is de Baton Challenge genoemd. Elk land waar een KN locatie te vinden is zal in het project deelnemen. Het evenement is gestart in London en zal vervolgens als estafette, het doorgeven van de "Baton", van land tot land gaan tot aan de olympische spelen in Rio de Janeiro (Brazilie) in 2016.

In de week van 24 t/m 28 februari heeft er in Nederland een landelijke estafette plaatsgevonden waar de Baton overgebracht is van KN Moerdijk tot KN Born (met stops in NieuwVennep, Tiel en Helmond) een afstand van bijna 400 km.

Tijdens de estafette is er geld opgehaald voor het goede doel: Luma Helpt

Als kwaliteit en service hand in hand gaan

Als kwaliteit en service hand in hand gaan

06-03-2013

Koninklijke Mosa BV heeft (wederom) de prestigieuze Reddot design award 2013 gewonnen voor de innovatieve Mural wandtegelcollectie. Alexpress zorgde ervoor dat de betreffende materialen op het juiste tijdstip op de juiste plaats waren. Een goed voorbeeld dat succes alleen bereikt kan worden als bedrijven kwaliteit hoog in het vaandel voeren en er in de hele keten geen zwakke schakel voorkomt!

Alexpress feliciteert Koninklijke Mosa van harte met het behalen van deze belangrijke design-award.

Inspiratie uit de oudheid

Inspiratie uit de oudheid

08-11-2012

Net zoals het bouwwerk in Stonehenge nog steeds tot de verbeelding spreekt en de vraag "hoe hebben ze het voor elkaar gekregen" lang een mysterie is gebleven, zo is het ook voor onze collega's steeds weer een mysterie.

Hoe krijgen ze het toch voor elkaar bij Alexpress?

Het antwoord is heel eenvoudig:

Wij gaan door waar anderen ophouden, al moet de onderste steen boven komen!

Alexpress investeert in milieuvriendelijk wagenpark

Alexpress investeert in milieuvriendelijk wagenpark

14-09-2011

Wij zijn ons bewust van de noodzaak van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Daarom investeren wij in een groen wagenpark!
Goed voor het milieu, en de lage kilometerkosten geven ons de mogelijkheid om voor onze klanten scherpe tarieven  te kunnen hanteren.

Alexpress sponsor Sterkste Man

Alexpress sponsor Sterkste Man

12-09-2011

Wij sponsorren de Sterkste Man Evenementen georganiseerd door The Fungames. 
Zondag 9 oktober vindt dit evenement plaats op de Markt in Geleen.
Voor meer informatie ga naar de website van the fungames.

Contact

Adres:

Telefoon:
E-mail:

Kampstraat 70
6163 HG Geleen
0031 (0) 46-4752384
info at alexpress dot nl

Aangesloten bij

Laatste nieuws

Laatste nieuws - Alexpress viert  het 15-jarig bestaan!

Alexpress viert het 15-jarig bestaan!

09-07-2019

Gestart in 2004 als klein bedrijfje inspelend op de behoeft van uit markt: “nu! een auto voor vervoer van spoedzendingen binnen...

Lees verder >>