Alexpress - Internationaal Koeriersbedrijf
Disclaimer

Zekerheid van vertrek tot aankomst

Disclaimer voor www.alexpress.nl

Alexpress verleent u hierbij toegang tot www.alexpress.nl ("de Website") en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen.

Alexpress behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Alexpress spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Alexpress.

In het bijzonder zijn alle prijzen op de Website onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan dit praktijk nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Alexpress.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van dit praktijk, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Contact

Adres:

Telefoon:
E-mail:

Kampstraat 70
6163 HG Geleen
0031 (0) 46-4752384
info at alexpress dot nl

Aangesloten bij

Laatste nieuws

Laatste nieuws - Alexpress viert  het 15-jarig bestaan!

Alexpress viert het 15-jarig bestaan!

09-07-2019

Gestart in 2004 als klein bedrijfje inspelend op de behoeft van uit markt: “nu! een auto voor vervoer van spoedzendingen binnen...

Lees verder >>